صفحه اصلی عمومی و آزاد مقاله انگلیسی الگوهای تحرک انسانی مبتنی بر فعالیت

مقاله انگلیسی الگوهای تحرک انسانی مبتنی بر فعالیت

55,000 تومان
  • مقاله انگلیسی الگوهای تحرک انسانی مبتنی بر فعالیت استنباط شده از داده های تلفن همراه: یک مطالعه موردی از سنگاپ

  • گارانتی سلامت محصول
  • تضمین کیفیت محصول
  • ضمانت قیمت محصول


تعداد صفحه :   انگلیسی : 12                           ترجمه : 30

 

برای بهبود تحرک، قابلیت دسترسی، و کیفیت زندگی، درک این موضوع که چگونه افراد مسافرت می کنند و فعالیت های خودشان را انجام می دهند، تمرکز اصلی برنامه ریزان شهری و حمل ونقل و جغرافیادانان می باشد [1]، [2]، [3]، [4]. در گذشته، این کار با جمع آوری داده های بررسی در نمونه های ساده کوچک و فرکانس های پایین (بعنوان مثال، سازمان های برنامه ریزی مناطق کلان شهر در کشورهای توسعه یافته که یک درصد از سفرهای خانوادگی را یک یا دو بار در یک دهه انجام میدهند) انجام می شد. با تکامل جامعه و نوآوری در فن آوری، شهرها در مقایسه با هر زمان دیگری در جهان متصل بهم متنوع تر و پیچیده تر شده اند. امروزه بیش از نیمی از جمعیت جهان (54 درصد در سال 2014) در مناطق شهری زندگی می کنند، و پیش بینی می شود که تا سال 2050 جمعیت ساکن در شهرها به 2.5 میلیارد نفر برسد [5]. رو ش های مرسوم که عمدتا در حوزه برنامه ریزی- حمل-ونقل کاربرد دارند به منظور وفق دادن و تناسب سازی داده های کوچک و البته پرهزینه ی جمع آوری شده توسعه می یابند، و چالش های فعلی را برآورده نمی سازند. این موضوع برای محققان شهری ضروری است تا به منظور رفع چالش های شهری مانند ازدحام ترافیک، آلودگی محیط زیست و تخریب، و افزایش مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای رویکردهای جدیدی را دنبال کنند. با ظهور فن آوری های سنجش همه جا حاضر، و همچنین ردپای انسان دیجیتال، که اثرات و علائم دیجیتالی است که مردم در زمان تعامل با فضاهای فیزیکی سایبری به جا می گذارند ([6]، [7])، می توان در مقیاس های بدون محدودیت و وسیع همراه با فرکانس بالا و هزینه های پائین هر فعل و انفعالی را ثبت نمود. این فرصت بزرگی را برای تغییر چشم انداز در تئوری تحقیقات شهری برای یک افق جدید به ارمغان می آورد (بعنوان مثال، [8]، [9]، [10]، [11])، و مستلزم فن آوری برای پیوند به داده های عظیم با تئوری شهری است و همچنین نیازمند تفکری است که دانش جدید شهری، به نام محاسبات شهری یا علم نوین شهری را به دست آورد [7]، [12]، [13].
این مقاله کاربرد تحلیل های داده های بزرگ را نشان می دهد که داده های تلفن همراه همه جا حاضر به الگوهای تحرک انسانی قابل تفسیر برنامه ریزان برگردان می شود، سنگاپور (یک ایالت شهری) بعنوان مثال در نظر گرفته می شود. با توسعه خط لوله داده کاوی، توزیعات فضایی الگوهای سفر را توسط ساکنین مناطق مختلف شهر مقدارسنجی می کنیم. هدف نهایی این است که به برنامه ریزان کمک شود تا بطور کارآمدی دانش شهری را از داده های بزرگ به منظور هدف قرار دادن مناطق شهری مخصوص برای زیرساختار آتی و بهبود برنامه ریزی خدمات اشتقاق یا بهره برداری کنند.
بقیه مقاله به شرح زیر است. در بخش 2، منابع حالت هنر در کاوش الگوهای تحرک انسانی از داده های تلفن همراه را بررسی می کنیم. سپس در بخش 3، حوزه مطالعه و داده ها را بررسی می کنیم که شامل سوابق جزئیات تماس (CDR)، سرشماری، و داده های بررسی مسافرت خانوادگی (برای اهداف اعتبارسنجی) است. در بخش 4، روش-های داده کاوی برای استخراج برآوردهای قابل اطمینان از منظر آمار از شبکه های تحرک فردی از داده های CDR را معرفی می کنیم. در بخش 5، اقداماتی را به منظور اندازه گیری و تعیین کمیت توزیع فضایی شبکه های تحرک در شرایط شهری ارائه می کنیم. در نهایت، در بخش 6 درباره پیامدهای برنامه ریزی از یافته ها برای توسعه آتی شهر بحث می کنیم.
2. بررسی منابع هم چنان که اتصال پذیری تلفن همراه مسیر ارتباطات مردم، کار، و بازی را تغییر داده است، از اینرو داده های تلفن همراه به منظور دستیابی به اطلاعات فوری مکانی از محل نگهداری ناشناس کاربران تلفن برای آنالیز الگوهای تحرک آنها استفاده می شود [14]، [15]، [16]. اگرچه چنین داده هایی اغلب در فضا و زمان کمیاب هستند، با اینحال حجم زیاد و دوره مشاهده طولانی از داده های تلفن همراه را می توان به منظور ردیابی ردپای انسانی در مقیاس بی سابقه استفاده کرد [17]، [18]، [19]. بلوندل و همکاران [20] پیشرفت های وسیع اخیرا به دست آمده را توسط مطالعات بر روی موضوعات تحرک انسانی، پارتیشن بندی جغرافیائی، برنامه ریزی شهری، توسعه و امنیت و حفظ حریم خصوصی بررسی می کنند. کالابرس و همکاران [21] مطالعه متمرکزی را بر روی ایده ها و تکنیک ها ارائه می کنند که داده های تلفن همراه را برای سنجش شهری به کار می برد. در این مطالعه، بر استفاده از داده های تلفن همراه متمرکز می شویم تا تحرک انسانی را درک کنیم. اثر قبلی در این جنبه الگوئی از بازده ترجیحی برای موقعیت های بازدید شده قبلی و کاوش اماکن جید بعنوان یک مشخصه کلی و جهانی را نشان می-دهد [18]، [22]، [23]، [24]. بر اساس این مشخصه، این موضوع محتمل است که موقعیت های فعالیت انسانی معنادار با استفاده از داده های تلفن همراه برآورد شود. CDRها بعنوان داده های قدیمی مسافرت انسانی ایجاد می-شوند که حاوی اطلاعات مکانی و زمانی برای مقاصد فعالیت معنادار است، یا به بیانی دقیق تر داده های GPS است که دقت و فرکانس بالاتری را ارائه می کند [25]. با اینحال، یک تولید جانبی برای اهداف صورتحساب بطور معمول انجام شده توسط حامل های خدمات تلفن همراه، داده های CDR را می توان در در هزینه ای بسیار کمتر و در مقیاسی بزرگتر به دست آورد. CDRها اطلاعات مکانی و زمانی تحرکات کاربران تلفن همراه را در برج سلولی یا سطح دانه ریز، با توجه به فن آوری موقعیت یابی مکانی به کار رفته توسط حامل های خدمات ارائه می کنند. در بخش های زیر، بطور دقیق مطالعات قبلی را بررسی می کنیم که داده های CDR را به منظور استنتاج تحرک انسانی در شهرها استفاده می کند.

فرمت فایل:
حجم فایل:
تعداد فایل:

محصولات مشابه